Aanleg en onderhoud bedrijfstuinen

De tuin is het eerste aanblik van je klant en daarom wil je dat dit er netjes en verzorgd uitziet. Tuinen hebben regelmatig onderhoud nodig, denk hierbij aan: snoeien van diverse beplanting en bomen, bladruimen, onkruid verwijderen het bemesten en verzorgen van het gazon, het reinigen van vijvers en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je niet beschikt over de juiste kennis, het juiste instrumentarium of groene vingers kan dit nog wel eens lastig zijn. Met liefde en plezier kunnen wij jou hierbij helpen!

Onderhoudscontracten voor bedrijfstuinen

Aan bedrijven bieden wij diverse onderhoudscontracten aan:

 

Halve dag (4 uur)

Tuinen Onderhoudscontract halve dag 

2 x per jaar €828/jaar*
4 x per jaar €1584/jaar*
Maandelijks €4362/jaar*

 

Hele dag (8 uur)

Tuinen Onderhoudscontract hele dag

2 x per jaar €1782/jaar*
4 x per jaar €2976/jaar*
Maandelijks €8544/jaar*

*exclusief btw

De bedragen van de onderhoudspakketten zijn inclusief: klein materieel, afval stortkosten en gebruikte middelen (o.a. compost en meststoffen). Het onderhoudsteam bestaat uit twee hoveniers. De betaling kan per jaar, per halfjaar of per kwartaal worden voldaan.

Mocht je het jaarbedrag in één keer willen betalen, ontvang je 3% korting.

Advies tuinonderhoud en aanleg

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Hierbij bespreken we je wensen en kunnen we advies geven wat betreft het tuinonderhoud voor je bedrijf. Mocht je de tuin helemaal aan willen laten passen? Bij De Knoest kun je ook terecht voor:

  • tuinaanleg
  • tuinontwerpen
  • bomen rooien / verzorging

Kleine(re) aanpassingen zoals: extra aanplanten van je borders of een pad of terras aanleggen, kunnen we uiteraard ook voor je uitvoeren.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Omdat elke situatie anders is komen wij altijd langs en maken een offerte op maat. Vul het contactformulier in of neem contact met ons op per telefoon of e-mail. Wij doen onze uiterste best om binnen 24 uur te reageren op je bericht.

De Knoest Dostalstraat 52 5011 LA Tilburg
Email: info@deknoest.net
Tel: +31 (0)13 59 15 934

onderhoud bedrijfstuinen

Neem contact met ons op