Aanleg en sierbestrating

Van modern tot romantisch en weelderig begroeid tot minimalistisch. Tuinen komen in allerlei vormen en maten. Hoe zou jij het liefst jouw tuin willen hebben?

Jouw droomtuin laten aanleggen

Nadat we jouw wensen en ideeën hebben vertaald naar een tuinontwerp dat helemaal bij je past, kunnen we beginnen met het aanleggen van jouw droomtuin. We komen met innovatieve ideeën en maken graag gebruik van de nieuwste materialen, om de kwaliteit van jouw tuin zo hoog mogelijk te houden. Heb je snel keuzestress? Geen zorgen, wij kunnen jou hier goed in begeleiden en adviseren.
In samenspraak met jou maken we een planning en gaan we van start zodat jij binnenkort kan genieten van een prachtige tuin.

Aanpassingen in de tuin

Het is ook mogelijk om (kleine) aanpassingen door ons te laten verrichten. Denk hierbij aan:

  • (extra) aanplanten van je borders,
  • aanleggen van een pad,
  • aanpassen van een terras,
  • En ga zo maar door. We denken graag met je mee!

Nazorgadvies

Omdat wij willen dat je zo lang en zo fijn mogelijk kan blijven genieten van je tuin, krijg je van ons nog een nazorgadvies. Hierin geven wij advies hoe je je tuin het beste kan onderhouden.
Heb je hier nog extra hulp bij nodig? Dan is er een mogelijkheid dat wij voor jou een uniek onderhoudsplan maken waarin heel gedetailleerd wordt omschreven hoe je het best voor je tuin zorgt.

Tuinonderhoud

Uiteraard kunnen wij ook letterlijk een handje helpen met het onderhoud van jouw tuin. Denk hierbij aan; snoeien van diverse beplanting en bomen, het bemesten en verzorgen van het gazon, bladruimen, onkruid verwijderen en het reinigen van vijvers. Je kan ons inhuren op eenmalige - maar ook op regelmatige basis. We staan graag voor je klaar.

Het tuinontwerp

De Knoest vakmanschap in beeld