Grondwerkzaamheden

We houden van mooie tuinen maken maar daar gaat bijna altijd goed verricht grondwerk aan vooraf. Door ervoor te zorgen dat de bodem geschikt wordt gemaakt vóór het aanleggen van de tuin, kies je voor een duurzaam aangelegde tuin waar je járen plezier van hebt. Grondwerk is dus eigenlijk de basis voor een tuin.

Grondwerkprojecten

Je kan De Knoest inhuren voor allerlei grondwerk/grondverzet projecten zoals:

  • Afgraven of spitten van de tuin zodat deze klaar is om aangeplant of bestraat te worden.
  • Uitgraven van een zwembad of trampoline.
  • Bomen, wortels en stronken rooien.
  • Bestaande planten uitgraven en herplaatsen.
  • Het uitgraven of dichten van een vijver.
  • Gazon afgraven.
  • Een oprit uitgraven en menggranulaat (gebroken puin) aanvoeren.

En ga zo maar door.

Goed geschut is het halve werk

Wij beschikken over allerlei machines van groot tot héél klein en de ervaring om deze (veilig) te kunnen besturen. Voor groot grondverzet werken we graag samen met andere bedrijven mocht dat nodig zijn. Ook smalle doorgangen zijn voor ons geen probleem. Met onze super smalle graafmachines komen we in bijna elke tuin! Daarnaast zorgen we voor het afvoeren van eventueel overtollige grond of puin.

Hoe gaan wij te werk?

Met onze machines komen we vanuit onze loods naar jou toe. Eerst beginnen we met het plan van aanpak; we meten de tuin uit en bepalen de hoogtes. We zorgen ervoor dat de ondergrond (gazon of tegels) beschermd worden door middel van rijplaten voordat we met de noeste arbeid beginnen. Tijdens het uitvoeren van de grondwerkzaamheden zorgen we ervoor dat overtollig zand, grond en eventueel puin direct wordt afgevoerd naar de container. Klaar? We laten alles weer netjes en opgeruimd achter.

Tuinaanleg

Uiteraard kun je bij De Knoest ook terecht voor diensten als: aanleggen, (sier)bestraten en aanplanten van de tuin. Lees hier meer over het aanleggen van jouw droomtuin