Tuin ontwerpen

Bij ons kun je terecht voor een tuinontwerp van jouw droomtuin. Hoe gaan wij te werk? Allereerst komen we heel graag langs bij jou in de tuin om de sfeer te voelen en we bespreken jouw wensen.
Aan de hand van het intakegesprek gaan wij aan de slag met het eerste schetsontwerp. We nodigen je graag uit rondom onze tekentafel om deze schets vrijblijvend te bespreken. We kijken samen met jou hoe we jouw ideale tuin zo goed mogelijk kunnen realiseren en wat binnen het budget past. Ook presenteren we jou een moodboard om het gevoel van je nieuwe tuin zo goed mogelijk over te brengen.
Bij akkoord op het schetsontwerp gaan we aan de slag met het leukste werk. We maken een definitief tuinontwerp in 2D en 3D, helemaal naar jouw wens. Met dit 3D ontwerp loop jij al digitaal rond in je toekomstige tuin zodat je een heel goed beeld hebt van hoe het gaat worden. Bij dit tuinontwerp krijg je ook een beplantingsplan. Dit is een plan waarin alle planten en bomen worden aangegeven inclusief de eigenschappen zoals o.a. wanneer ze bloeien en hoe groot de plant of boom wordt. Je krijgt ook een beregeningsplan en een verlichtingsplan. Mocht je ervoor kiezen om een beregeningssysteem en/of verlichting in je tuin aan te brengen, dan is de basis hiervoor al gelegd. Hiervoor kun je ook bij ons terecht. Tot slot krijg je een matenplan waarin alle maten van de tuin zijn opgenomen. Dan is je tuinontwerp helemaal compleet.

We hanteren vaste tarieven voor het tuinontwerp.

Oppervlakte 75m2 €350
Oppervlakte 75m2 – 250 m2 €500
Oppervlakte 250m2 – 750 m2 €750
Oppervlakte >750 m2 neem contact met ons op

Nu jouw droomtuin op papier staat, kunnen wij deze geheel voor je realiseren. In samenspraak met jou maken we een planning en gaan we van start zodat jij heel binnenkort kan genieten van een prachtige tuin.
Omdat wij willen dat je zo lang en zo fijn mogelijk kan blijven genieten van je tuin, krijg je van ons nog een nazorgadvies. Hierin geven wij advies hoe je je tuin het beste kan onderhouden.
Heb je hier nog extra hulp bij nodig? Dan is er een mogelijkheid dat wij voor jou een uniek onderhoudsplan maken waarin heel gedetailleerd wordt omschreven hoe je het best voor je tuin zorgt. En uiteraard kunnen wij hier ook letterlijk een handje helpen. Je kan ons inhuren op eenmalige maar ook op regelmatige basis. We staan graag voor je klaar.