Tuinonderhoud

Om volledig te kunnen genieten van jouw tuin is het belangrijk om hem wat liefdevolle aandacht te schenken. Denk hierbij aan; snoeien van diverse beplanting en bomen, het bemesten en verzorgen van het gazon, bladruimen, onkruid verwijderen, het reinigen van vijvers en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ik wil het tuinonderhoud uit handen geven

We weten dat niet iedereen blij wordt van modderige handen. Geen nood, wij komen je met plezier ondersteunen! We zijn op eenmalige - maar ook op regelmatige basis in te huren.

Een onderhoudsteam bestaat altijd uit twee hoveniers. Wij hanteren een uurtarief van €45,00 per hovenier excl. BTW. Het bedrag is inclusief klein materieel en afval stortkosten. Materiaalkosten (meststoffen, graszaad, planten, compost etc.) worden in overleg doorberekend.

Wil je ons op regelmatige basis inhuren?

We kunnen je adviseren over de frequentie van het onderhoud en het aantal uren die passen bij jouw tuin. Op basis daarvan kunnen we samen met jou een vrijblijvend onderhoudsplan maken. Wij zullen je op de hoogte stellen wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Mocht het een keer niet nodig zijn? Geen punt! We komen graag de volgende keer weer.

Ik wil mijn tuin zelf onderhouden, maar heb wat hulp nodig

Wil je het wel zelf doen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is er een mogelijkheid dat wij voor jou een persoonlijk en uniek onderhoudsplan maken waarin heel gedetailleerd wordt omschreven hoe je het best voor jóúw tuin zorgt. Zie het als de gebruiksaanwijzing van je tuin.

In dit plan krijg je:

  • Informatie over de verzorging van jouw planten.
  • Hoe snoei je jouw heesters en hagen?
  • Wanneer moet je snoeien?
  • Advies over het reinigen van je tegels.
  • Hoe onderhoud je je gazon.
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw tuin in goede conditie blijft?

Kortom met dit persoonlijke onderhoudsplan, afgestemd op jouw tuin, hou je je tuin in topconditie voor optimale tuinvreugde.

Vanaf €79,- heb je al een persoonlijk onderhoudsplan.

Ik wil mijn tuin graag zelf onderhouden

Heb je groene vingers? Eventueel met behulp van de artikelen op onze blog of de tuintips op onze social media kun je ontzettend veel plezier beleven aan het werken in jouw tuin.

Tuinonderhoud

Tuinaanleg of aanpassen

Mocht je de tuin helemaal aan willen laten passen? Bij De Knoest kun je terecht voor een tuinontwerp én we leggen ook alles aan. Kleine(re) aanpassingen zoals: extra aanplanten van je borders of een pad of terras aanleggen, kunnen we uiteraard ook voor je uitvoeren. Lees hier meer over tuinaanleg.