Aanleg en onderhoud bedrijfstuinen

De tuin is het eerste aanblik van je klant en daarom wil je dat dit er netjes en verzorgd uitziet.

Aanleg bedrijfstuinen

Ons team van tuinontwerpers en hoveniers staat klaar om jouw visie om te zetten in werkelijkheid. We beginnen met een grondige analyse van de ruimte, luisteren naar jouw wensen en behoeften, en ontwerpen vervolgens een uniek dat perfect aansluit bij de stijl en functie van jouw bedrijf. Van het kiezen van de juiste verharding, halfverharding en planten tot het installeren van duurzame irrigatiesystemen, wij zorgen voor elk aspect van de aanleg van jouw bedrijfstuin met oog voor detail en vakmanschap.

Smile mondzorg bedrijfstuin

Tuinonderhoud voor bedrijven


We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is, daarom bieden we uitgebreide onderhoudsdiensten om uw bedrijfstuin in topconditie te houden.
Bedrijfstuinen hebben regelmatig onderhoud nodig, denk hierbij aan: snoeien van diverse beplanting en bomen, bladruimen, onkruid verwijderen het bemesten en verzorgen van het gazon, het reinigen van vijvers en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Als je niet beschikt over de juiste kennis, het juiste instrumentarium of groene vingers kan dit nog wel eens lastig zijn. Met liefde en plezier kunnen wij jou hierbij helpen!

 Onderhoud bedrijfstuinen

Onderhoudscontracten voor bedrijfstuinen

Aan bedrijven bieden wij diverse onderhoudscontracten aan.
De bedragen van onderhoudspakketten zijn inclusief: klein materieel, afval stortkosten en gebruikte middelen (o.a. compost en meststoffen).
We komen graag langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

tuinonderhoud bedrijven tilburg snoeien

Advies tuinonderhoud en -aanleg

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek. Hierbij bespreken we je wensen en kunnen we advies geven wat betreft het tuinonderhoud voor je bedrijf. Mocht je de tuin helemaal aan willen laten passen? Bij De Knoest kun je ook terecht voor:

Kleine(re) aanpassingen zoals: extra aanplanten van je borders of een pad of terras aanleggen, kunnen we uiteraard ook voor je uitvoeren.

Laten we kennismaken

Vul onderstaand contactformulier in met jouw wensen en ideeën, dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    lijn-met-bolletje-lino