Boomverzorging

Bomen rooien en verzorgen is een ambacht; een vak waar veel bij komt kijken.

Bomen laten rooien

Heb je één of meerdere bomen die je wilt laten rooien? Een boom verwijderen is soms noodzakelijk omdat de boom ziek is. Andere redenen kunnen zijn dat je meer zon in je tuin wilt of omdat de boom in de weg staat. De Knoest is gespecialiseerd in het zorgvuldig en professioneel weghalen van bomen. Ook hebben we veel ervaring in het veilig neerhalen van bomen in kleine (stads)tuinen. Omdat elke boom en elke situatie anders is, komen wij altijd graag bij je langs voor een vrijblijvende offerte op maat.

Boomverzorging

Een gezonde boom heeft af en toe wat liefde en aandacht nodig. Hoe en waar er gesnoeid kan worden, hangt af van de soort en van het seizoen. Een goede snoeibeurt geeft de boom meer lucht en licht en dat helpt hem verjongen. Wij kunnen jou daarbij helpen!

Verzorging van fruitbomen

Als je optimaal wilt profiteren van je fruitboom dan is het verstandig om hem goed te snoeien. Door fruitbomen te snoeien, kunnen er weer nieuwe takken groeien wat bijdraagt aan meer bloesem en meer vruchten.
Er zijn twee soorten vruchtbomen namelijk:

  • pitvruchtbomen
  • steenvruchtbomen

Deze soorten vereisen ieder een andere manier van snoeien en verzorging. Met onze ervaring en expertise in boomverzorging ben je bij ons aan het juiste adres.

Bomenrooierij De Knoest

Bomen planten

Mocht je graag een boom in je tuin willen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze boomexperts weten alles (oké, bíjna alles) over bomen en kunnen jou adviseren en begeleiden in het proces van het kiezen van de soort tot en met het aanplanten van de boom.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    lijn-met-bolletje-lino