Installatie robotmaaiers

Een perfect gemaaid gazon, hoe heerlijk zou het zijn dat dit automatisch voor je gedaan wordt?

Hoe werkt een robotmaaier?

Als trotse eigenaar van een robotmaaier heb je geen omkijken meer naar een perfect gesnoeid gazon. De maaier neemt het werk voor jou uit handen. Zelfs grasresten hoef je niet op te ruimen omdat de maaier de fijne grasresten over het gazon verdeeld en dit als een natuurlijke meststof werkt waar je gazon weer mooier en gezonder van wordt.

De maaier kan volledig naar jouw wensen en agenda worden ingesteld. Zo kan ingesteld worden dat de maaier net zo lang aan het werk gaat totdat het hele gazon is bijgewerkt. Ook kan de robotmaaier geprogrammeerd worden op uren, tijden en dagen afgestemd op behoefte en jouw agenda. Vanuit zijn oplaadstation zal de robot zich vanzelf naar het gazon begeven en aan het einde van z’n werkdag keert hij automatisch weer terug om op te laden voor de volgende maaibeurt.

Wij helpen je met de installatie

Bij de aanschaf van een robotmaaier letten we op verschillende aspecten namelijk: de omvang van de tuin en de aard van de tuin, denk aan eventuele hellingen of onregelmatigheden op het gras. Elke robotmaaier heeft een bepaalde capaciteit in m² variërend van 250 m² tot 20.000 m². Met onze ruime ervaring met robotmaaiers kunnen wij jou perfect adviseren over welke maaier het best bij je past. Daarnaast zorgen we ervoor dat de robotmaaier wordt geïnstalleerd en geprogrammeerd.

gazon tuin de knoest tilburg

Welke robotmaaiers leveren wij?

Wij kunnen onderstaande robotmaaiers leveren:

  • Automower van Husqvarna
  • Robotmaaier Sileno van Gardena
  • Miimo van Honda

Wil je naast een perfect gemaaid gazon ook de rest van het tuinonderhoud uit handen geven?

Kennismaken?

Wellicht zijn wij het hoveniersbedrijf dat helemaal bij je past. Wil je meer informatie of kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

  • Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    lijn-met-bolletje-lino