Sloopwerk

Bij De Knoest hebben we ervaring, spierkracht en machines in huis om elke sloopklus voor je aan te pakken.

Wil je je tuin aanpassen maar staat er nog een schuurtje in de weg? Of wil je je schutting vervangen door een mooie haag? Bij De Knoest hebben we ervaring, spierkracht en machines in huis om vrijwel elke sloopklus voor je aan te pakken op een veilige manier.

Wat slopen wij allemaal?

Sloopwerk dat door ons verzorgd kan worden, kan van alles zijn. Denk hierbij aan het weghalen van:

 • gemetselde vijvers
 • oude schuurtjes
 • overkappingen
 • schuttingen
 • fundering

Of wellicht wil je wel af van een deel van je tegels, om dit te vervangen door planten. Op deze manier maak je je tuin net wat levendiger en meteen (nog) een stuk vriendelijker voor bijen, vlinders en andere belangrijke dieren.

Bomen rooien

Ook het weghalen van bomen dient vakkundig te gebeuren. Een van de specialiteiten van De Knoest is het rooien van bomen. Hierbij wordt de boom netjes en met precisie verwijderd. Bomen rooien is een ambacht waar veel bij komt kijken. Zowel rooien, snoeien en versnipperen vraagt veel kennis en inzicht. Met onze passie, ambitie en ervaring ben je bij ons aan het goede adres voor perfect vakwerk.

Veiligheid staat voorop!

Het is uiteraard belangrijk dat dit werk op een veilige manier gebeurd met de juiste machines. Daar dragen wij uiteraard de beste zorg voor. Daarnaast is vrijwel geen enkele deur of brandgang te smal; wij hebben ook kleine machines waardoor we bijna overal bij kunnen komen.

 

Tuinaanleg, renovatie of aanpassing

Wil je je tuin daarna laten renoveren, aanpassen of helemaal opnieuw aan laten leggen? Dat kunnen wij natuurlijk ook voor je doen. Lees hier meer over tuinaanleg en sierbestrating.

Ben je benieuwd welke tuinen wij hebben aangelegd?

Kennismaken?

Wellicht zijn wij het hoveniersbedrijf dat helemaal bij je past. Wil je meer informatie of kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

 • Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  lijn-met-bolletje-lino