Tuinonderhoud

Om volledig te kunnen genieten van jouw tuin is het belangrijk om hem wat liefdevolle aandacht te schenken.

Tuinonderhoud

Om volledig te kunnen genieten van jouw tuin is het belangrijk om hem wat liefdevolle aandacht te schenken. Denk hierbij aan; snoeien van diverse beplanting en bomen, het bemesten en verzorgen van het gazon, bladruimen, onkruid verwijderen, het reinigen van vijvers en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ik wil het tuinonderhoud uit handen geven

We weten dat niet iedereen blij wordt van modderige handen. Geen nood, wij komen je met plezier ondersteunen! We zijn op eenmalige – maar ook op regelmatige basis in te huren.

Wil je ons op regelmatige basis inhuren?

We kunnen je adviseren over de frequentie van het onderhoud en het aantal uren die passen bij jouw tuin. Op basis daarvan kunnen we samen met jou een vrijblijvend onderhoudsplan maken. Wij zullen je op de hoogte stellen wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Mocht het een keer niet nodig zijn? Geen punt! We komen graag de volgende keer weer.

Heb je een bedrijfstuin? Ook dan kunnen we je van dienst zijn. Klik hier voor meer informatie.

tuinonderhoud snoeischaar hovenier tilburg

Tuinaanleg of -aanpassing

Mocht je de tuin helemaal aan willen laten passen? Bij De Knoest kun je terecht voor een tuinontwerp én we leggen ook alles aan. Kleine(re) aanpassingen zoals: extra aanplanten van je borders of een pad of terras aanleggen, kunnen we uiteraard ook voor je uitvoeren. Lees hier meer over tuinaanleg.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    lijn-met-bolletje-lino