Tuinonderhoud

Om volledig te kunnen genieten van jouw tuin is het belangrijk om hem wat liefdevolle aandacht te schenken.

Ik wil het tuinonderhoud uit handen geven

We weten dat niet iedereen blij wordt van modderige handen. Geen nood, wij komen je met plezier ondersteunen! We zijn op eenmalige – maar ook op regelmatige basis in te huren.

tuinonderhoud snoeischaar hovenier tilburg

Onze werkzaamheden tijdens tuinonderhoud

Snoeien en vormgeven
Onze hoveniers zijn experts in het snoeien van planten, heesters, hagen en bomen waardoor je tuin niet alleen gezond blijft, maar ook een aantrekkelijke uitstraling behoudt.

Gazononderhoud
We zorgen ervoor dat jouw gazon op de juiste momenten gemaaid, bemest, bekalkt, belucht en geverticuteerd wordt om een strak en gezond gazon te behouden.

Onkruidbestrijding
Wij verwijderen ongewenst onkruid om de groei van je favoriete planten te bevorderen. Ook het onkruid tussen tegels en stenen halen we weg.

tuinonderhoud: hagen snoeien

Bemesting
Met behulp van bosstrooisel zorgen we voor een voedzame bodem, wat resulteert in een mooie volle border met gezonde planten.

Planten aanplanten / beplantingsplan
Wil je nog wat extra planten om gaten in de border te vullen, of wil je een bestaande heester op een andere plek? Geen probleem! Wij helpen je met het verplanten of aanplanten van jouw favoriete planten. Het is ook mogelijk om een compleet nieuw beplantingsplan bij ons te laten ontwerpen.

Tuinafval opruimen
Uiteraard zorgen we ervoor dat het tuinafval na een onderhoudsbeurt netjes wordt opgeruimd.

IJzerhard

Wil je ons op regelmatige basis inhuren?

We kunnen je adviseren over de frequentie van het onderhoud en het aantal uren die passen bij jouw tuin. Op basis daarvan kunnen we samen met jou een vrijblijvend onderhoudsplan maken. Wij zullen je op de hoogte stellen wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. Mocht het een keer niet nodig zijn? Geen punt! We komen graag de volgende keer weer.

Heb je een bedrijfstuin? Ook dan kunnen we je van dienst zijn. Klik hier voor meer informatie.

  • Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.

    Tuinaanleg of -aanpassing

    Mocht je de tuin helemaal aan willen laten passen? Bij De Knoest kun je terecht voor een tuinontwerp én we leggen ook alles aan. Kleine(re) aanpassingen zoals: extra aanplanten van je borders of een pad of terras aanleggen, kunnen we uiteraard ook voor je uitvoeren. Lees hier meer over tuinaanleg.

    lijn-met-bolletje-lino