Tuinverlichting

Met tuinverlichting geniet je, op mooie dagen, nog extra lang van het buitenleven..

Hoe lekker is het om op een mooie zomeravond heerlijk buiten te kunnen zijn met je vrienden en familie? Licht is in de eerste plaats functioneel; het creëert immers meer zicht. Maar bovenal zorgt verlichting voor sfeer. Met tuinverlichting geniet je, op mooie dagen, nog extra lang van het buitenleven. Wij kunnen voor jou het ontwerp van de tuinverlichting en de aanleg van tuinverlichting verzorgen. Hieronder lees je hoe wij te werk gaan!

de knoest tilburg tuinverlichting

Verlichtingsplan

Allereerst stellen we, naar aanleiding van jouw wensen, een verlichtingsplan op. De Knoest kan een verlichtingsplan als losse dienst aanleveren. Daarnaast kun je het verlichtingsplan ook als extra optie nemen bij een tuinontwerp van De Knoest.

Verlichting kiezen

Vervolgens kunnen we je, in samenspraak met onze leveranciers, tal van vormen en soorten verlichting aanbieden. Wanneer je de keuze hebt gemaakt starten wij met de aanleg van de tuinverlichting.

Aansluiten

Wij zorgen dat de elektriciteit goed aangesloten wordt zodat je vanuit huis, de garage of vanaf de veranda de verlichting kunt bedienen. Voor het aanleggen van de elektriciteit buiten gebruiken wij (spat)waterdicht materiaal met minimaal een IP44 vermelding. De elektra in de tuin moet namelijk weer-en waterbestendig zijn.

Tuinverlichting is verkrijgbaar in vele soorten en vormen, zowel brandend op 230 volt als op 12 volt. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw tuin sfeervol maar ook energiezuinig te verlichten. LED buitenverlichting is weliswaar in de aanschaf vaak nog iets duurder dan halogeen, onderaan de streep ben je toch voordeliger uit met LED verlichting omdat het veel minder energie verbruikt.

Onderhoud

Het onderhoud van de tuinverlichting kun je zelf doen, maar wil je het uitbesteden als onderdeel van het tuinonderhoud dan kunnen wij dit prima voor jou uitvoeren. Zorg er in ieder geval voor dat je je tuinlampen eens per jaar afneemt met een schone doek en warm water. Gebruik zeker geen agressief en/of schurend reinigingsmiddel of gereedschap.

Kennismaken?

Wellicht zijn wij het hoveniersbedrijf dat helemaal bij je past. Wil je meer informatie of kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

  • Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    lijn-met-bolletje-lino