Klantbeoordelingen

Wat vinden onze klanten van ons?

Tessie Voesenek
Tessie Voesenek
Mooi en snel werk geleverd. Vriendelijk en kennis van zaken. Super fijn.
Lucas V.d Braak
Lucas V.d Braak
Zoals iedere keer weer heel goed werk geleverd, tot de volgende keer
Bomenrooierij Mark Zaal
Bomenrooierij Mark Zaal
Als zelfbenoemde alleskunner begonnen met het leggen van een tegelvloer in de tuin. Na 3 dagen prutsen, de Knoest ingeschakeld. Gelukkig konden zij snel meehelpen. In 1 dag alles eruit, gecorrigeerd en weer goed gelegd. Enorm mooi om te zien wat een vakman kan doen in 1 dag. Met vriendelijke groet, Mark Zaal
Neeltje
Neeltje
Onze coniferenhaag weer keurig gesnoeid en de hortensiastruik klaar voor de bloei. En alles netjes opgeruimd. heel blij mee.
Jos Hesselberth
Jos Hesselberth
Een hele fijne samenwerking gehad met de mensen van De Knoest. Wij hebben een kleine tuin en wisten niet goed wat we ermee moesten doen. Het resultaat is echt geweldig, fijne mensen die openstaan voor idee├źn en zeer behulpzaam zijn . Een echte aanrader!!
Annemarie Timmer-Berkman
Annemarie Timmer-Berkman
De Knoest is een geweldig bedrijf! De werknemers werken keihard en zijn toch heel gezellig. Ze gaan met elkaar en met de klant heel vriendelijk om. Het is een genot om hen te zien werken! Als klant kun je hen alles vragen. Onze tuin was een braakliggende chaos en is in korte tijd omgetoverd tot een betoverend, parkachtig geheel. De ontwerpster van de tuin heeft geweldig veel inzicht in hoe je een tuin mooi, maar toch spannend kunt krijgen. De Knoest krijgt van ons niets dan complimenten en een heel dikke 10! Supergoed gedaan! Wij zijn ontzettend blij met jullie!
Henny Hiemstra
Henny Hiemstra
Fijne mensen, die hoveniers van Knoest. Klant- en tuinvriendelijk: ze stemden zich goed af op mijn wensen, waren voorzichtig met de al aangelegde borders waar ze in moesten werken. Ze werkten hard, en lieten alles mooi opgeruimd achter. Ik word vaste klant!
Janneke Zegveld
Janneke Zegveld
Zeer vakkundig en super vriendelijk. Met respect voor alles wat groeit, bloeit en leeft in de tuin!
lijn-met-bolletje-lino

Ben je benieuwd welke tuinen wij hebben aangelegd?

Kennismaken?

Wellicht zijn wij het hoveniersbedrijf dat helemaal bij je past. Wil je meer informatie of kennismaken? Neem gerust contact met ons op.

  • Contactformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 20 MB.