leeftuin hangmat tuininspiratie

De vrolijke, kleurrijke tuin van Malou, Michael en Vik

‘Het buitenleven, etentjes in de tuin en chillen in de hangmat’

 

Eclectische stijl met veel kleur

“Ik hou van een eclectische stijl met veel kleur” vertelt Malou. De tuin is een prachtig verlengstuk van haar huis geworden dat heel speels is ingericht met veel kleur, printjes en kunstobjecten. Malou’s creativiteit is hierin terug te vinden en dat bleek een goede match met onze tuinontwerper Benjamin. In een goede samenwerking zijn ze tot dit resultaat gekomen.

Spelen in de tuin

Duurzaamheid, ronde vormen, kindvriendelijk en veel planten vonden de tuineigenaren Malou en Michael belangrijk in het tuinontwerp. Er is een stukje gazon gelegd zodat hun zoontje lekker kan spelen en de tegels met print past helemaal in hun stijl. Het cortenstaal als borderrand geeft een leuk contrast met de kleurige bloemen in de border. De kokowall schutting past helemaal in het plaatje.

De leeftuin

De tuin is een echte leeftuin voor het gezin; vanaf het vroege voorjaar tot en met het écht koud wordt, leven ze lekker buiten. De eettafel wordt goed gebruikt tijdens etentjes met z’n drietjes of met vrienden. Maar het liefst liggen ze te chillen in de hangmat.

Het oranje bankje is een ‘oudje’ van de Ikea maar onmisbaar voor Malou en Michael Daar genieten ze ’s avonds van een drankje tijdens het golden hour.

lijn-met-bolletje-lino
organische tuin border
bloemen border tilburg tuin
tuintafel tuininspiratie
gebakken klinkers tuininspiratie
bij bloemen tuin
tuinontwerp tilburg
tuindecoratie
tuindecoratie lampion