Tuinadvies en aanleg – Janine

29 januari 2020

Wij zijn heel erg blij met onze vernieuwe achtertuin die door het team van De Knoest is aangelegd. Thijs heeft goed naar onze wensen geluisterd om van onze kleine saaie tuin een modernere en gezellige tuin te maken en deze wensen vertaald in een mooi ontwerp, dat vervolgens perfect is uitgevoerd. Alles is in eigen beheer gedaan: van de sloop van een stukje muur en het leeghalen van de tuin, naar het aanleggen van een bewaterings- en verlichtingssysteem, tot het aanbrengen van de bestrating en beplanting. Alles is naar tevredenheid en in korte tijd uitgevoerd. We genieten dankzij de mannen van De Knoest erg van onze tuin, zelfs in de winter hebben we nu een mooi uitzicht.

Tuinontwerpen – Anoniem

05 mei 2019

Goede ervaring gehad met Thijs. Na de eerste schets waren we al tevreden, dus goed geluisterd naar onze wensen.

Tuinadvies en aanleg – Ivette Koeman

29 mei 2018

Een zeer goede ervaring gehad. Onze wensen werden creatief vertaald naar een mooi tuinontwerp. Thijs is een echte vakman die snel schakelt en met je meedenkt. Van ontwerp tot de oplevering van onze nieuwe tuin, een prettige samenwerking. (en zelfs na oplevering nog bereikbaar voor vragen)

Aanleggen terras tuin – Anoniem

25 mei 2018

Netjes werk. Toen steentjes niet genoeg bleken te zijn is het goed opgelost.

Tuinaanleg – Anoniem

02 februari 2018

Wij zijn zeer te spreken over De Knoest! De communicatie is duidelijk, de prijzen concurrerend en de kwaliteit van het geleverde werk uitstekend. Afspraken worden stipt nagekomen.De mensen van De Knoest zijn enthousiaste en vriendelijke vakmensen die we bij een volgende klus graag weer uitnodigen.

Diverse snoeiwerkzaamheden – Erik Snels

16 december 2017

Harde en nette werkers. Helemaal tevreden over de wijze waarop de opdracht is uitgevoerd.

Achtertuin nieuwbouw – Bayram Cebeci

19 november 2017

Zowel de communicatie voor, tijdens en na de klus was zeer goed. Thijs kwam met goede adviezen voor onze tuin. Heeft de klus snel en vakkundig geklaard. Ik kan Thijs en zijn team wel aanraden!

Terras tegels verwijderen en nieuwe aanleggen – Marthy Van de Braak

12 oktober 2017

Over alles zeer tevreden, nieuw terras aangelegd, en daarna ook nog de tuin gedaan, nieuw gras, het is fantastisch. Leuke jongens die doorwerken en meedenken super tevreden

Tuin leeghalen – Marc Peters

14 juli 2017

Duidelijke communicatie, harde werkers, snel en goed!

Heeft u een positieve ervaring met ons gehad? Wij ontvangen graag uw feedback!
Gebruik hiervoor onderstaand formulier.